Oprichter

Mijn naam is Piet Bakx geboren (22 november 1955) en getogen in Oostelbeers. Ik woon nu in Eindhoven, ben getrouwd met Anneke en samen hebben wij een dochter, zoon en een kleindochter.

Na de LBO opleiding metaalbewerking ben ik in 1973 in dienst gekomen bij Philips Eindhoven als fijnmetaalbewerker. In de avonduren heb ik MBO werktuigbouwkunde gevolgd, aansluitend HBO fijnmechanische techniek + werktuigbouwkunde alsmede de HBO applicatie fijnmechanische techniek / mechatronica.

Als jonge werknemer van Philips heb ik meteen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om converteerbare obligaties aan te kopen. Door bedrijfskunde te kiezen als afstudeerrichting tijdens de MBO opleiding werktuigbouwkunde is mijn interesse gewekt voor het beleggen en ben ik dat ook daadwerkelijk gaan doen.

Ik heb reeds ervaring als voorzitter voor een stichting beleggen opgedaan.

Een belangrijke doelstelling van mij is de particuliere beleggers te laten ervaren dat onze stichting de juiste bedrijven, die continue marktconforme bedrijfsresultaten blijven realiseren, bezoekt en participeert in algemene vergaderingen van aandeelhouders, AVA's, in het te voeren beleid.

Een rol van onze stichting is o.a. het toetsen of de bedrijven sociaal, rechtvaardig en volgens de richtlijnen van goed werkgeverschap hun winsten hebben behaald.

Mijn hobby's zijn o.a.: Pensioenen, Belonen en Beleid.

Ik heb in totaal meer dan 40 jaar bij Philips en VDL gewerkt. Mijn laatste werkzaamheden heb ik onlangs binnen de verzelfstandigde Unit van VDL ETG Technology & Development BV als Mechanisch Constructeur, NX-CAD, uitgevoerd. Meer informatie over mijn werk treft u aan op internetsite van LinkedIn.

TOETSEN VAN O.A.: PENSIOENEN - BELONEN - BELEID

Piet Bakx : Parijslaan 60 • 5627 TR • Eindhoven
info@stichtingpbb.nl

© 2014 Stichting Persoonlijk Beter Beleggen. All rights reserved.