Gemalto

De Stichting Persoonlijk Beter Beleggen heeft besloten u door te sturen naar de website van Gemalto ter bescherming van de informatie die u mogelijk kunt invoeren op hun website. De website van Gemalto is te openen in een nieuw venster.

Wilt u terugkeren naar de website van Stichting Persoonlijk Beter Beleggen dan kunt u dit doen door o.a. de website van Gemalto weg te klikken of toetsencombinatie Ctrl+W te gebruiken.

Overweging:

· De bestuurder van de Stichting Persoonlijk Beter Beleggen bemiddelt in het belang van uw persoonlijke belegging, aandeel en opties, situatie in Nederland. De bemiddeling is een overweging voor u en is niet bedoeld als een beleggingsadvies of beleggingsaanbeveling.

· De Stichting Persoonlijk Beter Beleggen heeft direct of indirect zijn beleggingsoverwegingen mede gevormd met informatie van beleggingsanalisten. De bestuurder van de Stichting PBB heeft mogelijk, direct of indirect, posities in de vorm van aandelen, opties of andere derivaten.

· U kunt de overwegingen van de bestuurder van de Stichting PBB tot uzelf nemen indien u zich hebt aangemeld als aangeslotene van de Stichting PBB. Zie onder andere het pdf-document Bemiddeling Stichting Persoonlijk Beter Beleggen.

TOETSEN VAN O.A.: PENSIOENEN - BELONEN - BELEID

Piet Bakx : Parijslaan 60 • 5627 TR • Eindhoven
info@stichtingpbb.nl

© 2014 Stichting Persoonlijk Beter Beleggen. All rights reserved.